joi, 13 februarie 2014

Frumuete si Stil Feminin 2014: Tipuri de Makeup


 
O fața care arata bine, poate face cu adevarat minuni pentru increderea si personalitatea ta !


Vrei sa iti improspatezi stilul in acest an? Acest articol este tot ce ai nevoie !

Daca in anii trecuti culorea rosu intens a fost la moda in ceea ce priveste machiajul si rujul, anul acesta vrea sa domoleasca intensitatea anilor trecuti, iar 2014 inseamna culori usoare, spre natural.



In ceea ce priveste culoarea parului, culoarea castaniu este din nou la moda. Ciocolatiul si castaniul sunt de asemenea si ele din nou in trend, oferind un farmec aparte.

Trendul anului 2014, este Hollywood-ul anilor 60-70 : Clasic, natural, chic !


Iata 4 sfaturi utile pentru 2014:


1.Culoarea buzelor: Rosu pal, sau un luciu de buze cu nuante spre portocaliu


Cei mai multi designeri prefera ca anul acesta modelele lor sa poarte portocaliu sau o nuanta de rosu-capsuna fada atunci cand pasesc pe podium. Ambele sunt nuante care se potrivesc atat stilului de zi cu zi, cat si pentru o iesire in oras, seara, sau o cina romantica!

 

2. Parul:  impletit !


Ai parul lung si nu mai stii cum sa il aranjezi? Simplu: impleteste-l ! Nu trebuie sa fii vre-un specialist in Hair Style, ci doar sa il impletesti. Anul acesta ai liber pentru toate modurile in care vrei sa iti impletesti parul. Vei arata superb si va fi si la moda!


3. Ochii de pisica !


Linia de tus alungita se poarta si anul acesta, si se pare ca acesta va fi un trend pe o perioada indelungata, pentru ca nimic nu face o femeie mai frumoasa decat o privire misterioasa!


4. O piele stralucitoare !


Uita de autobronzantele scumpe sau de sedintele plictisitoare la solar.

Anul acesta incearca sa fii cat mai natural posibil ! Se poarta pielea naturala, intretinuta doar cu lotiuni si parfumuri fine, si nimic mai mult !

 

Machiajul de noapte 2014


Daca vrei sa te faci remarcata la o petrecere, poti incerca o serie de machiaje pe ton nud-stralucitor.
Ele iti vor asigura reusita!
 

Fie ca ai planuri sa mergi la munte, la mare, la nunti, botezuri, sau chiar simple intalniri, nu uita ca in 2014 sa ramai naturala.

Naturaletea si stilul personal te fac remarcata fata de cei din jurul tau, iar cu ajutorul lor vei avea multe de castigat !


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu